Hydradvance:
Een protocol op maat voor een betere doeltreffendheid. Een behandeling van 1,5 uur voor een absolute hydratatie. De producten en actieve bestanddelen zijn speciaal gekozen vanwege de werking ervan op de kern van de huid. Deze zeer hydraterende behandeling wordt aanbevolen als kuur van 3 behandelingen en lever al na de eerste behandeling resultaat op!
[C] Collagène Hyaluronique:
Ontdek [C] Collagène Hyaluronique. De eerste intensieve instituutbehandeling tegen rimpels die is afgestemd op de reële leeftijd van uw huid, volgens de deskundige diagnose van uw schoonheidsspecialist die uw verouderingsgraad bepaalt. Een professionele behandeling die technologie en exclusieve massage combineert, voor een bewezen en duurzame doeltreffendheid. In 3 behandelingen, 4 jaar gewonnen!
Seizoensevenementbehandeling:
Een behandelingsconcept dat de seizoenen volgt, en de huid de essentiële elementen biedt die zij nodig heeft: Glans en veerkracht voor de voorjaar/zomerbehandeling, Comfort en voeding voor de herfst/winterbehandeling. Heerlijke parfums en cocooning-ambiance staan op het programma!
Soin professionnel peeling resurfacant.
Een behandeling die is geïnspireerd op de medische technieken en die de huid intensief vernieuwt dankzij de alchemie tussen de geavanceerde technologie en de expertise van de schoonheidsspecialist van sothys.
Een revolutie op het gebied van het reinigen van de huid. Voor een gladde, zachte stralende huid die “als nieuw”is.
Ideaal als voorbereiding op de kuur van intensieve behandelingen in de cabine.
Prijzenlijst

 

anbos logo

Energisante:
Deze 100% manuele behandeling is een echte booster, omvat een fase van grondige reiniging en is ideaal als afzonderlijke behandeling of als voorbereiding op een kuur van de intensieve instituutbehandeling anti-age of hydratant om de huid weer engergiek en stralend te maken